SPLETNE STRANI:

 Držinsko gledališče Kolenc

 

 Vače

 

Moj hobi – zbiranje sličic - Kraljestvo živali

 

Občan

NOVICE IZ OBČINE LITIJA

December 2007, št.12, leto 9

 

 

O ČAROVNIJI, S KATERO SI URESNIČIMO VSE ŽELJE

 

Najprej na kratko ponovimo čarovnijo. Čarobni gib je objem. Čarobne besede so: »Rad se imam«, »Rada te imam«, …itn. Čaramo najmanj 12x na dan in najbolj se priporoča čaranje v domačem okolju. Povsem natančen recept lahko preberemo v lanski decembrski št. Občana ali pa na http://www.vace.si/NOVO2007.htm ( in to v več jezikih).

 

Moje izkušnje in izkušnje nekaterih najbližjih:

Še vedno sem 100% prepričan v popolnost čarovnije.

Najprej se mi izpolnjujejo želje, o katerih si še sanjati ne upam - druge po daljše obdobju.

Ugotovil sem, da je čarovnija toliko bolj učinkovita, kolikor bolj sem osredotočen in predan ljubezni.  Pri objemanju sem delal napako, ki pa na uresničevanju mojih sanj ni imela večjega vpliva. Nisem se držal priporočila, da je priporočljivo čaranje predvsem doma. Včasih sem poskusil čarati, čeprav sem čutil, da me nekaj moti (morda strah, negotovost ali odklonilnost).  To je povzročilo pri sočloveku nasprotovanje, kar sem seveda moral in želel spoštovati. Zato zdaj poskušam biti bolj pazljiv do svojih in občutkov drugih. Čaram pogosto in predvsem doma. Še vedno pa širim čarovnijo in iščem priložnost za to.  Za čaranje pa je priložnosti vedno dovolj. Z nami je vedno človek, ki si najbolj zasluži našo naklonjenost. To smo mi sami.

 

Ste vedeli, da so po veliki človeški neumnosti v Vukovarju, po popolnem razsulu in veliki katastrofi – tamkajšnji občinski organi sprejeli sklep – priporočilo – naj vsak preživeli prebivalec na ulici objame vsaj tri ljudi na dan? Ali je nesreča potrebna, da nas prisili v nekaj lepega? Ali je slabo zato, da začutimo dobro? Ali je pekel zato, da vidimo nebesa? Ali je potem sploh kaj, kar ne vodi v eno samo ….?

 

Rad imeti gotovo ne more biti greh. Zato ni razloga za sramežljivost. Pa ne mislite, da je to edina čarovnija. Vsaka aktivnost s katero izražamo svojo ljubezen je čarovnija!

 

 

Mi trije Nas imamo radi!  Zato smo!                        Srečno 2008! Norček!